Over ons

Welkom op onze website! Op klassiekekappen.nl vind je klassieke kappen die passen in een antiek interieur. Maar ook voor een moderne, hippe of retro look ben je bij ons aan het juiste adres. Alle lampenkappen zijn handgemaakt. Heb je een vraag over een kap? Stuur dan gerust een mail naar info@klassiekekappen.nl.

Lampenkappen specialist sinds 1950

Wij maken sinds 1950 lampenkappen in vele modellen kleuren en maten. Vanaf het begin zijn de rokkappen in de vele uitvoeringen en kleuren, een belangrijk onderdeel van ons assortiment geweest. Ook de geplooide en gerimpelde kappen zijn door de mooie kwaliteit en nette afwerking een sieraad voor uw huiskamer. Sinds een aantal jaren maken we ook plakkappen in diverse modellen. Strakke kappen met een klassieke band als afwerking of neutraler zonder afwerking.
Wij leveren onze lampenkappen ook aan vele verlichtingsspeciaalzaken in Nederland.

Handgemaakte lampenkappen

Al onze lampenkappen worden in Nederland met de hand gemaakt. Dat betekent dat je echte Hollandse kwaliteit in je woonkamer, slaapkamer of hal hebt staan.

Klassieke lampenkappen voor een vintage interieur

Ben je op zoek naar een mooie lampenkap uit grootmoeders tijd? Of heb je een vintage interieur en zoek je daar de juiste lampenkap bij? Dan is onze rokkap precies wat je zoekt. Beschikbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten. Onze klassieke rokkappen zijn handgemaakt en hebben een retro vibe.

Lampenkappen op projectbasis

Ben je op zoek naar retro lampenkappen voor bijvoorbeeld een filmproductie, het inrichten van je hotel of het creëren van een bepaalde stijl op locatie? Dat kan! Stuur vrijblijvend een mail naar info@klassiekekappen.nl voor de mogelijkheden.